Nu ska vi se....

...om jag och frugan har samma åsikt. Det blev film till slut. 27 Dresses med massor av bra skådisar som alla säkert känner igen.



Jane (Katherine Heigl från Greys anatomy) är donnan som aldrig blir gift men som alltid är tärna. Hon råkar hamna på samma bröllop som en tidningsskribent (James Marsden) och får därmed bekymmer. Han upptäcker hennes egendomliga benägenhet att ha varit tärna på inte mindre än 27 bröllop, och bestämmer sig för att skriva en artikel. Utan att berätta för huvudpersonen.
Men Janes bekymmer slutar inte där.
Hennes syster (Malin Åkerman) ramlar ner ur skyn och lägger vantarna på Janes chef (Edward Burns) som Jane naturligtvis är hopplöst förälskad i. I smyg naturligtvis!
Dessa båda ingredienser rörs ihop till en mustig soppa som roar utan att man får ont i magen av skratt.
Jane får i uppdrag att arrangera systerns och chefens bröllop, som hon helst ser aldrig blir av. Samtidigt är hon helt utan vetskap föremål för en monsterartikel, skriven av killen hon börjar gilla, och dessutom ser hon hur det hela urartar sig till det bröllop som i hennes värld är planerat enbart för en person. Jane själv! Hennes egen syster stjäl hennes bröllop!
Till slut brakar hennes mask ihop och det blir riktigt smaskigt.
Nu ska jag inte avslöja allt för er. Det kan ju tänkas att nån vill se filmen. För trots att det kanske inte är min favoritshanger, så är den riktigt sevärd. Den bästa "alltärväntuppochnermenslutarlyckligt" film jag sett på länge.

Kan varmt rekomendera den till alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0