Så var den avklarad.

Första dagen efter nio veckors pillrande i naveln är över. Fick en OOOOtroligt lugn första dag. Hämta lite krafs på järnvägen, lossa lite stycke och lasta lite vägräcke. Alldeles lagomt.

MEN....det går ta mej tusan inte att jobba en enda dag utan att man råkar ut för fårskallar i trafiken. Det verkar finnas två grundkriterier för personbilsförare (läs:gamla gubbar och kärringar).

1.Det går bara inte att ligga bakom en lastbil. Den måste köras om oavsett om det är möjligt eller inte. Skymda kurvor, back-krön, 30-stäcka. Det spelar ingen roll. Om ska dom bara. I dag var det ett fruntimmer som var helt vansinnig. Hon körde om mig mitt i en rondell. Enkelfilig rondell. jag fick tvärbromsa för att inte klämma fast henne mot mitten på rondellen.

2. Står man i en korsning och ser att en lastbil kommer, så måste man kasta sig ut för att komma före. Detta oavsett hur nära lastbilen är. Det här fenomenet är totalt vansinnigt, eftersom det oftast innebär att lastbilen i fråga får grisnita. Konsekvensen av det kan lätt bli att bilen bakom får göra samma sak. om han/hon hinner. Annars blir deras bil lite lätt costumiserad.
På vintern är det här beteendet ännu farligare . Om nu lastbilen tvärbromsar, och det är halt, kommer hjulen med 100% säkerhet att låsa sig och fordonet blir manöverodugligt. Det spelar ingen roll att man har ABS-bromsar och annat krafs. Med dom vikterna har det ingen som helst inverkan. Har man dessutom släp bakom, finns det stor risk att det kanar ut i mötande körfält och ...ja...ni kan ju tänka er själva om det kommer nån där.

Så det parti som vågar föra fram en lag om körkortstest för bilförare över 65, dom ska i alla fall jag rösta på i nästa val.

Over and out

Kommentarer
Postat av: Telefonhoran

Nej, nu har vi hittar varann.. jag och nån... från Malmö? =)



Första dagen gick bra ser jag ;)

2008-08-25 @ 18:59:02
URL: http://telefonhoran.blogg.se/
Postat av: Telefonhoran

Tror det finns någon som gjort det redan.. annars är idén bra! =D

2008-08-25 @ 19:17:50
URL: http://telefonhoran.blogg.se/
Postat av: Sex With Orgasm

Hahah precis!

2008-08-25 @ 19:22:50
URL: http://sexwithorgasm.blogg.se/
Postat av: Annica

Du glömde visst en liten detalj... Att du välte en pall med tunnbröd.. ;-)

PUSS!

2008-08-25 @ 19:38:06
URL: http://anja72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0