Blåkullaepoken är över!!


Japp!
Tyvärr alla ni som tänkte hoppa upp på kvasten och bege er dit. Ni kommer att vara ganska ensamma.
Vi hittade nämligen den nya mötesplatsen för alla häxor och andra packor idag.
Tror ni mig inte?
Johoo då. Det är bara att kika själva.
Det nya häxmertropolet heter...håll i er nu...Birsta City.

Vi var dit en sväng idag nämligen.
Meningen var att vi bara skulle titta på nya tapeter till köket, men då vi ändå var där, passade vi på att uträtta några andra ärenden.
Och tro det eller ej. Vart vi än såg, var det häxor överallt.
Åtminstone om man går efter utseende och beteende.
Det skränades högt av diverse svartklädda figurer med höcklen och allt. Den ena värre än den andra. Med spacklade nunor och...ja allt som nu hör den sorten till.

Nä men allvarligt.
Är det verkligen tillåtet att se ut precis hur som helst idag.
Ok att modet är på ett visst sätt, men måste man ändå inte kunna passa in i de paltorna som gäller, för att kunna följa modet.
Varför i hela fridens dagar ska kvinnor som har ett eller annat kilo för mycket, klämma ner sig själva i trikåer som är anpassade för catwalkstraskande klädhängare?
Jag begriper det inte.
Det finns ju fulla affärerna av kläder i rätt storlek, som döljer det som ska döljas och framhäver det som sig bör. Inte framhäver ALLT!
Visst att det är mode att visa naveln, men det är väl anske inte helt sunt då naveln sitter på en mage som döljer byxlinningen. Meningen är väl att byxorna ska gå utanpå magen, inte tvärtom.
Tro nu för allt i världen inte att jag har något emot rediga fruntimmer. Nej nej, jag är gift med ett själv, men det innebär inte att jag tycker det är snyggt med bara valkar och bilringar. Skulle ju aldrig drömma om att själv visa magen annat än i badhuset eller på badstranden. Där är det ok.
Men i mataffären eller på resaurang, eller för den delen i köpcentrat,  gör sig nog bilringar bäst innanför ett snyggt fodral.

Tack och hej, leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0