Brinnade hus och flower power


I dag har det varit full snurr på herr Jalonen kan jag lova.
Eftersom nu ögat var så pass bra idag, så passade jag på att uträtta en del då jag ändå var hemma.
Bland annat så behövde vi ta en tur till Ica Maxi för att handla.
När vi kom ner förbi Sköns kyrka på väg mot Birsta, så ser vi på håll hur det ryker ur ett av husen som står där. När vi kom närmare så såg vi också att där stod minst 6 brandbilar.
Då kom jag på att de har pratat på radion om att Räddningstjänsten ska elda upp de hus som står där den här veckan. De ska ändå rivas, så då får brandkillarna passa på att öva lite.



Det blev lunch i Birsta och sen en tur på Rusta. Vi behövde nya krokar till handdukarna i badrummet, då tvättmaskinen har parkerat där vi hade dom förut.
Hittade jättesöta med hjärtan åt oss och en krok med formen av en björn åt Emil.

När vi sen kom hem så såg jag en lite lustig sak genom köksfönstret.
I korsningen nedanför oss, står det en folkabuss.
Ja en sån där äkta med reservhjulet frampå och allt. En riktig "flower power" kärra.
Inte så speciellt mycket "power" dock, då den fortfarande står kvar på samma fläck. Inte så värst strategiskt placerad måste jag ju säga.



I morgon bär det av tillbaka till jobbet. Har Örebrolinjen i morgon, så det blir väl till att lossa några pallar Risifrutti och en himla massa pallar fryst korvbröd på morgonkulan. Sen får vi väl se vad det blir.

Ha en trevlig kväll allihopa.

Kommentarer
Postat av: tess

ne de va ju inte va ja tänkt mig... katten e dock nöjd att ha sin matte för sig själv å avkräva massor av gos.... men sätt på kaffet ja inte dricker så kommer ja.... direkt. //Tess

2009-01-26 @ 18:33:59
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

mmmm ostkrokar å choklad tycker ja... å så ser vi Bonde... de blir någe de... //tess

2009-01-26 @ 18:39:06
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Malin

usch, tycker det är så hemskt när det brinner i hus. kan inte tänka mig hur man skulle känna sig om det had brunnit i min lägenhet :S



ja, vi får väl kalla det officiellt så tack :D vi har dessutom big plans för alla hjärtans. ska ni göra något speciellt då förresten?



idag har vi haft jobb/skola och nu på eftermiddagen var vi en runda i stan och fixade inför alla hjärtans och nu har vi precis ätit. sambon spelar tv-spel och jag sitter här och slöar..



själv då?

2009-01-26 @ 18:46:14
URL: http://www.malinh.com
Postat av: Malin

jadu vi pratade om att förlova oss när vi var i tunisien då i juni men så kom vi fram till att vi kunde göra det nu till alla hjärtans istället eftersom det är ett bra datum det med!

2009-01-26 @ 18:55:06
URL: http://www.malinh.com
Postat av: tess

Ja själv kan ja lika gärna rasta hunden å lägga mig guuud så trist... detta va inget ja ville... //Tess

2009-01-26 @ 19:01:56
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Malin

hihi, tycker det är minst lika roligt :D

någon vän har ifrågasatt det lite efter det som hände förra veckan men jag kan se det som ett "bevis" på att han verkligen vill vara med mig eftersom han betalade ringarna och att han verkligen vill detta.. och då vi ändå hade diskuterat det innan så :D

2009-01-26 @ 19:02:14
URL: http://www.malinh.com
Postat av: Malin

nee, precis!

och jag tvekar ju inte en sekund på att han ångrar vad han gjorde..

2009-01-26 @ 19:06:18
URL: http://www.malinh.com
Postat av: tess

Nej de blev de inte de visste de redan då de började... eller ja de fick ju veta allt sånt första dagarna men ja tycker de är något HELA tiden... hrm har ju bara gått EN vecka å de e andra grejjen på kvällen samt nu på fredagen fest för att de har tenta då ja SPYYR redan.... vi har inte barnen å här sitter jag... å ja e mer å mer själv för de e så mycket plugg... å ja vet ja e ego men ja vill inte ja vill ha sällskap av annat än katten men säger ja de så tycker ju han ja e orättvis.... JAG VILL INGET ja deppar ihopa ja...Inte ens ostkrokarna ser lockande ut nu å att dra med slö hunden ut ser ja inte heller fram emot... ja vill bara inte va ensam. //tess

2009-01-26 @ 19:11:52
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

förlust för timrå alltså ;) du får hälsa örebro från mig!

2009-01-26 @ 19:14:08
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: tess

Ja sk Tenta fest... efter tentan för å fira första... Ja så kan man kanske se de men detta ordnas nog mycket i blrjan för att de ska lära känna varann... de ska ju jobba en del tillsammans å för att de ska va kul. Alla är inte i vår ålder en del kommer ju direkt från gymnasiet oxå å e unga å han tycker väl de e kul å va med.... va vet ja.... Ja kan knappast hindra honom han hindrar inte mig å göra saker. Fast å andra sidan har ja inget att göra eller med nån så ja sitter ju mest hemma om inte han å jag gör saker.... Annat va de när ja va tillsammans med Ingrid... men de va då de... //tess

2009-01-26 @ 19:15:37
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

KLart det inte är men man vill kanske komma in i klassen... men visst de e väl fel på min gubbe då som vill vara med.... å mig som låter honom. Jag hade nog oxå valt att vara med inte kul att bli utanför om man ska plugga tillsammans tre år.... Jag hade tagit chansen att kanske lära känna några nya människor.

2009-01-26 @ 19:21:01
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

haha förstog det ;) får kolla upp träningar och matcher och grejer.. kvalet börjar ju snart.. snyft.

2009-01-26 @ 19:21:05
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Malin

givetvis är det och du skulle sett messet kan skickade när ja var som mest arg o ledsen :D

2009-01-26 @ 19:21:26
URL: http://www.malinh.com
Postat av: tess

Att gå ut på en fest innebär inte att man måste supa... å ja säger inte att jag helelr skulle vilja va ute varje vecka men nu är det ju precis nytt... jag skulle som sagt inte vilja bli utanför... fast ja ändå brukar vara de men ja skulle göra vad ja kunde för att få vara med.



Men ja vi är olika å min man e de väl nå fel på antar ja.



2009-01-26 @ 19:37:41
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Det är utbildning på universitetet.... åldrarna är allt från 19 å uppåt.



Det är inget å bli brydd över eller så e de ju oss det är fel på eller mig han inte vet ja... ja ja blir ledsen faktiskt. Oavsett ålder vill man väl lära känna dom man ska studera med de har väl inget med åldern att göra eller???



HUr kul är det att va hemma å alla andra är med??? Å att träffas innebär ju inte att man ska supa sig full som småbarn??



Men vad vet jag??? Ja vet just inget så de är kanske fel å nu mår ja skit..



2009-01-26 @ 20:18:54
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0