Visst ja...

Snart kommer ju odjuret som vi ska vakta de närmaste 2 veckorna. En kanin.
Vi ska ha den medans vår f.d. granne åker till Thailand. Kan ju säga att det är inte jag som har lovat...;-)

Vad ska man hitta på i dag då?

Städa....check
bära ut soporna....check

Hmmm...kan ju inte bara sitta inne hela dagen. Måste se till att få lite fart på både mig och lillen så att han inte blir uppe halva natten. Erik kommer ju hit så i kväll blir det nån pilsner eller tre och guittar Hero + bowling.

Kom gärna med aktivitetsförslag så länge...

Fredag kväll

Jaha. Så var det helg igen då.
Hmmm...vad ska man hitta på då måntro?
Det blir väl det vanliga efter en arbetsvecka. Man sätter sig framför burken och slocknar halv tio...vad är det med fredagar?


Jävligt dum parkering om du frågar mig...

image4

Kling & Klang

Fick en smärre chock när jag drog upp rullgardinen i morse. Trodde inte att det fanns så många i de här trakterna...


image4


Somliga straffar gud direkt.

Och den dumskallen är jag den här gången. Det är bara för att jag la om däcken i söndags, som det har snöat i tre dagar nu.
Det kan ju ha att göra med att "rusk" tivolit har vårpremiär på torget i helgen. Brukar alltid vara skitväder då.
Fördelen är att bilen är ganska billig i drift nu när den står på parkeringen. *ler*

Vilken dag

Ibland önskar man bara att man aldrig klivit ur sängen överhuvud taget.
Den här dagen började ganska normalt, nåja, jag skjutsade Erik och Rolle till flyget innan jobbet, men annars inga konstigheter. Förtom att det hällregnade med inslag av snö.
Efter det obligatoriska morgonkaffet med grabbarna på jobbet, så gick jag ut och kikade vad som fanns på åket i dag. Inget märkvärdigt. Visste redan att jag skulle till Ö-vik, så det var jag beredd på. Skulle just göra mig klar att åka, då kommer ljushuvudet till chef på att det fanns ju mer gods dit upp.
Ja ja. Bara att börja stuva in det då. Två timmar senare är det klart, och jag startar bilen för att åka. Men vad nu då? Får inte upp nåt tryck till fjädringen....Hmmm....
Vad jag än gör så händer inget. In till Snickars. "Har vi nån annan bil?"
"Javisst. Bara att flak om."
Jo tjena. det är ju inte det lättaste då fjädringen inte funkar. Grrr!!!
Efter ytterligare en timme och mycket slit och huvudkliande, så får vi av flaket och backar under en ny bil. Äntligen på väg.
Efter den starten på dagen så har det bara trilskat hela dagen. Det har varit långsamtgående fordon, trafikolycka, upptagen truck.m.m m.m
Så det här har verkligen varit en sån dag. En sån då man borde dragit täcket över huvudet och somnat om.


För övrigt så kommer nog lillen att bli lokförare....

image2

Mer sommar...

Lillkillen har också sommar nu....


image3

Då var det sommar då.

I dag blev det sommar hos Jalonens. Ja, i alla fall för vårt kära lilla transportmedel. Sommarludden, eller "soldäck" som Emil säger, är på. Tänkte åka och blaska av den också, men precis då jag och lillen klev ut genom dörren började det regna. INGEN BILTVÄTT med andra ord. Det får bli en annan dag.
Var med syrran till stan också och såg till att hon är ordentligt skodd nu när utesäsongen drar igång. Vi fick tag på kanondojor för halva priset, bara för att det var fjolårets modell. Så nu ska hon nog klara sig bra.

Sååå glad

Jösses vilken födelsedag det blev i går!
Väckaren ringde 05.00 precis som vanligt, och när jag kom ut i köket så hade min lilla älskling haft skoj. På bordet stod det både kort och presenter. Började med kortet som hon hade gjort själv, och där fanns också en beskrivning av öppningsordningen på paketen. Först det mjuka....två par kallinger...Perfekt! Sen det hårda, och gissa om jag blev glad? En ny Gerber! Min gamla gick sönder för ett tag sen. Kanon. Fick användning av den redan i går på jobbet *ler*
På jobbet blev det tårtkalas då grabbarna högg in på tårtan som Annica gjorde kvällen före. Spiken, som är en riktig "gräddfrasse" blev överlycklig av att få en riktig gräddtårta.
Sen när jag kom hem så blev det mer öppnande. Emil har gjort ett eget, jättefint kort, och när jag öppnade paketet så var det, håll i er nu, ETT WII!!! Ja ni läste rätt. Jag tjöt av glädje.
När lillen somnat i går kväll blev det bowling för hela slanten.
Och så även i kväll.
God natt mina vänner.

Less på hockeytöntar...

Det är då fan va många så kallade hockeysupportrar det har dykt upp sen TIK gick upp i ES.
Vart var dom när vi stog 500 tappra och vrålade lungorna ur oss mot CRIF och Husum i Div. 1 Norra. Dom är de sanna fansen som i de flesta fall fortfarande finns kvar i kulisserna någon stans.
Guuud, va jag saknar det gänget. Melander, Ubbe, Sandgren, Tommy och alla andra som alltid dök upp 1 1/2 före match och som alltid köpte den första korven utan att den ens hunnit bli varm.
Det var tider det. Nämner man nåt om det på läktaren i dag, så får man en frågande blick: "Vadå? Har inte Timrå alltid spelat i ES?"

Ibland får jag bara känslan av att be dom dra åt helvete, som står och klagar över att grabbarna inte vinner varje match med minst 3 mål. Och som kallar sig sanna supportrar, men som nog hellre skulle ha gjort vad som helst annat än erkännt att dom höll på Timrå de år då laget krigade i gärsgårds-serien.
Hur många på läktaren vet egentligen vad man talar om då man nämner nåt av namnen på de som verkligen tog upp TIK i ES? Inte många. Nu pratar jag inte om det året då laget gick upp, utan de som verkligen gjorde grovjobbet åren innan och som lade hela grunden till det som är i dag. Emil Skoglund, Patrik Uhlin, Urban Eriksson. De är de sanna hjältarna. Undra vad dom gör i dag? Man kanske skulle göra en artikelserie, eller varför inte en liten film, om dessa giganter.

Nåja, det är väl bara att inse att det är medgångens tid just nu. Frågan är väl hur länge den håller i sig.

T-dag i birsta!!!

VARNING! Åk inte till Birsta i dag. Det är T-dag.
Utrycket myntade jag och Erik på den tiden vi skötte oss själva och gjorde som vi ville *LER*
T-dag är lika med TOK-dag- Bara stoll där i dag. Helt otroligt att så många knasiga människor kan samlas samtidigt på ett stäle utan att vara organiserade. Ett tvättäkta Birsta-fenomen.

Nåja. Besöket på Emils gamla dagis gick som en dans. Han lekte och härjade med de andra barnen som om dom aldrig ens varit ifrån varandra. Kul att se.

God morgon...

Då var man uppe, men inte speciellt pigg. Verkar som att vädret har slagit klorna i mig. Ont i halsen och lite småfebrig.
Nu ska vi göra oss klara och åka till lillens gamla dagis. Tar med oss lite tleksaker som han inte leker med längre. Det brukar bli uppskattat.

Trött...

Det är då tusan att man ska vara alldeles färdig med bara tre dagar avverkade av den här arbetsveckan. Tur att man har sin lediga dag på torsdagar.
Är ganska ok att ha fyra-dagars-vecka. Det gör liksom det hela mera uthärdligt :-)
I dag var det en riktigt seg dag. Absolut helt och hållet händelselös. Men, men det kunde ju varit tvärtom, häcken full, istället. Så man ska väl inte klaga.
Nu ska jag iväg och fixa morsans cykel. Annars lär jag väl inte få några julklappar i år! :-)


Ha haaa!!!

Min egen blogg! Får väl se hur det blir med skrivandet, men nu har jag en i alla fall.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0