God morgon

Uppe på benen även i dag. En bedrift bara det. Visst är jag duktig *L*

Kolla här...

image5

Satt länge och funderade om det var dolda kameran eller nåt. Det är ju ingen som kör för bövelen! Men när jag kom ut på motorvägen och körde om, så såg jag att där satt en liiiiten gubbe. Bilarna måste ha varit mindre förr. Farbrorn nådde ju knappt över instrumentbrädan. *L*

Avrundning

Oj vilken dag...

Första lektionen bakom ratten med Sylvie. Och hur gick det då undrar ni säkert? Jo då, det gick bra, men när hon först av allt undrar vilken pedal som är vilken, så fick jag mig en funderare. Det blev till att börja en aning mer basic än jag först tänkt mig.

Och sen så har vi varit på cirkus....ja annan än den ordinarie hemma då *L*
Malin hade fått friplåtar till Brazil Jack på Gärde i dag. Skitskoj! En suverän föreställning, om än med lite för få djur i manegen. Bara hästar och hundar. Men det var en kille som utmärkte sig mer än andra. Han var från långtbortistan eller nåt, och kunde vrida kroppen precis hur han ville. Trodde nästan han skulle köra upp armen där solen inte lyser .och vända utochin på sig själv. Mer om det kan ni läsa på Annicas sida. Gör det! Klart läsvärt.

I´m back...

Ja då var man tillbaka då efter en låååång formsvacka. Vet inte varför, men inspirationen har väl saknats.
I dag ska jag ev. agera bilskolelärare för första gången. Blir kanske premiär för mig att övningsköra med Sylvie. Ska bli skoj. Vi gjorde ett försök i torsdags, men då lyckades jag glömma tillståndet hemma. Oups!
Nu väntar jag bara på att min andra elev ska få fingrarna ur och anmäla oss till handledarkurs. Ja jag talar alltså om min käre brors sambo. Allas vår Lenitha!
Hon har tjatat länge niu om att hon vill bli klar med körkortet i sommar. Men sätt fart då! Jag är ledig NIO! veckor i sommar, så det är bara att gasa.

Nåja. Ha en trevlig dag alla vänner, så återkommer jag med körjournal.

RSS 2.0