Dagen efter...

...en underbar kväll!
Jäklar vilken härlig dag det blev i går. Vi firade nämligen 6-årig bröllopsdag. Ja jag vet, det är inte förrän i dag egentligen, men vi ville passa på när vi hade barnvakt. *L*

Efter lite jobb på dagen så skulle vi ju in på bio sen. Blev lite stressigt när lillen skulle lämnas hos Thomas & Lenitha, men det gick i alla fall.
Filmen då? Jo jag kan väl säga så här. Gå INTE och se den om ni har läst böckerna om ARN. Ni kommer bara att bli besvikna. Var väl egentligen inget fel på filmen i sig, men dom hade tagit det som händer i böckerna och blandat det lite hur som helst. Det var inte så kul.
Efter det gick vi och åt en rejäl köttbit med tillbehör. Vi tänkte gå på Skeppsbro Kött & Fisk, men då vi kom dit ångrade vi oss. Det kändes så uppstyltat där. Vi knallade upp på O´learys istället. Blackend steak. MUMS!!!
Sen åkte vi hem till Timrå igen. Men vi kände oss inte så sugna på att bara gå in. Vi gick upp på puben här i stället(O´learys igen) och tog lite gott att dricka. Morsan kom och gjorde oss sällskap efter en stund.
En mycket trevlig kväll på det hela taget.

Kommentarer
Postat av: "Morsan"

tack för i går, det var riktigt trevligt med ett spontant pubbesök:)

2008-08-24 @ 15:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0