Det ville sig inte


Nä, inte riktigt hela vägen.
Timrå gjorde en riktigt bra match mot topplaget LHC, men det räckte "bara" till en poäng.
Det är väl kanske inte fy skam med tanke på hur tabellen ser ut, men det kändes ändå som att Timrå hade varit värda åtminstone en poäng till.
Annars så märktes det att många är ledig de här klämdagarna fram till nyårsafton. Det fanns en hel del som nog knappast skulle ha kommit ihåg om så Timrå vunnit med tvåsiffrigt. Jag fattar inta vad dom har på hocky att göra om dom ska bli så packade. Då är det väl lika bara att gå på krogen eller sitta hemma och kröka. Då stör dom i alla fall inte dem som verkligen är intresserade av matchen.
Nästa hemmamatch kommer det i alla fall att bli fullsatt och ett ruskigt drag på läktaren. Då kommer MODO på besök och det betyder folkfest.

Ha en trevlig kväll allihopa.

Kommentarer
Postat av: tess

De brukar väl lätt kunna bli just så... de ser ja hemma u byn e de fotboll de vill se?? NEJ de e bara en ursäkt för att få supa sig fulla. De har inget intresse av sporten å de e bedrövligt...



Hoppas du har de gott



Tess

2008-12-28 @ 22:39:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Mikaela

ja, ni får tajma in nästa besök till stockholm så att dom har match här borta då, så att du får se han in action. vore kul faktiskt.

2008-12-29 @ 11:29:14
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: tess

Nej de vill man ju inte om man verklkgen e intresserad sånt där e strigt som fan...



Har precis varit å handlat... de va rena kaoset om ja säger så. Folk e som galna... de rycker å sliter i allt... fattar inte. Runt storhelgerna e de som om de aldrig sett mat innan. Vi handlade lite inför nyåret å MJÖLK å BRÖD vi har ju sex barn här hemma... syrran lämpa av sin illbatting igår med... men idag e de hos barnens pappa de drog visst till Karlstad. Men maten den går åt kan ja lova...



Imorgon blir ja ensam med dom... Daniel jobbade visst kvällen. Hade ja förträngt.



Annars e de skapligt bra... ont men ja kämpar med stavarana nu så de litar väl på de med antar ja.



Tess

2008-12-29 @ 16:40:01
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0