En aning seg idag


Men det får man vara efter julfest med jobbet va?
Bra :-D
Vi hade en toppenkväll i går kan jag säga.
Maten var ovanligt bra för att vara showbuffé, och artisterna var hur duktiga som helst. Men själva showen var en aning tam. Jag hade väntat mig mer av Wallmans.
Det är alltid lika kul att gå på sånt här med mina arbetskamrater. Det är ju alla möjliga personligheter på jobbet och de lyser verkligen igenom när de är "civila".
N var i vanlig ordning packad redan då han kom. Det förvånade mig lite, då han var spik nykter bara några timmar tidigare då vi hade kurs. Han är alltid bar smakad då själva festen ska börja, och är ofta den som får ge sig först.
Vi hade mycket roligt åt honom i går. Strax efter att vi satt oss till bords, fick han för sig att toaletten nog var sugen på ett besök och drog iväg. När han kom tillbaka syntes det lång väg att han inte hade en aning om vart vi satt. Till saken hör att vi hade långbordet längst ut på en kanten, men han irrade iväg inåt mitten av lokalen och det tog en bra stund innan han hittade rätt igen. För ni ska inte tro att nån gav sig till känna för att ge honom en hint om vart han skulle. Hi hi hi...

Sen så var det ju jobbets raggare, Nutte.
Han tillhör den riktiga raggarkulturen och är också ett starkt namn i den lokala raggarklubben.
Nutte var väl så där måttligt road av musiken, men maten och ölen gick ner i en strid ström. Men efter maten och själva juldelen av showen, började dom stöka om på scenen. Fram kom det en stor Sibylla-skylt. Dom hängde upp enorma Wounder-baums och lite annat krafs. Då började Nutte se intresserad ut.
När dom sen började showa igen så var det ett jättelångt medley med 50-60-70 tals musik. Nutte njöt i fulla drag och sjöng glatt med i texterna. Han var som i sjunde himlen.

på det hela taget var det en mycket lyckad kväll.
Billigt blev det också. Till maten ingick det två öl, men jag hade flera stycken runt omkring som körde, så jag fick deras :-)

Hur har er helg varit då?

Kommentarer
Postat av: tess

Lugn... mycket matlagande å att grejja med barnen... hade behövt en fest oxå har fasen köpt en fin klänning jö när ska ja ha den tro??? Never typ.... dum man e.... hrm.... //Tess

2008-12-14 @ 16:22:37
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de kommer aldrig sånna tillfällen i mitt liv. Aldrig sånna fester.. ja står där med klänningen å drömmer men de blir som sagt inga tillfällen...



Nja de e lite jobbigt... uttråkad å trött idag...borde inte sitta vid datorn heller för ja har värk i axlarna men gör de ändå... ska se Miami ink sedan å Erik å mackan de e rätt skoj... barnen ska få lite omtegröt om en stund...



Tess

2008-12-14 @ 17:20:19
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: e m m e l i e

http://emmelieholmberg.blogg.se/2008/december/en-bild-pa-tom.html



vad tycker du? ^^

2008-12-14 @ 17:32:20
Postat av: Sarah

julfest med jobbet. Låter inte så kul :P

2008-12-14 @ 17:40:13
URL: http://sauuuraahs.blogg.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

fy fan vilket jävla as!!!

fanns så mkt sjuka jävlar där ute... gp skrev artikel om det idag att det var ååå fel att hänga ut dom, jag undrar varför! folk skall fan veta vad dom gjort dom jävla asen! dom är int evärda livet, men döden är för lätt för dom!!!

2008-12-14 @ 23:28:31
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

God morgon vännen!

Hoppas du haft en kanonfin helg och att din vecka börjar bra=)

Nu är det inte långt till tomten kommer=)

Ha en fin dag!

2008-12-15 @ 10:47:40
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Mikaela

tränaren fick sparken efter matchen igår, in kommer andretränaren som inte gillar C.. det här känns inte bra.

2008-12-15 @ 11:34:54
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Mikaela

ja jag vet inte hur dom tänkte där. dom har värvat en tränare till j20 innan säsongen som tränat aik i elitserien, vafan.. varför tränar han inte alaget? det är så konstigt organiserat här borta så jag varken ut eller in längre.

2008-12-15 @ 18:05:56
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0