Nu gör jag helg



Så det så!
Har lagt om mina arbetstider lite den här veckan för att anpassa det hela efter praktikanten och vår tripp till svärmor i morgon.
Som ni redan vet så har det ju varit lite knepiga händelser den här veckan med praktikanten Hege. Punktering, haveri och fastkörning. I dag var inget undantag.
Direkt i morse så hade vi en tidslossning i Söråkers hamn, så det var bara att rulla.
När vi svängde in på området, så är det en lång, lång backe ner mot kajområdet. Den bestod av blankpolerad is hela vägen uppifrån och ner. Regnet som kom igår hade frusit på under natten och förvandlat alla mindre vägar till rodelbanor.
Jag stannade längst upp och ser då hur två tradare står dubbelvikta nere i backen. Såg inte alls speciellt kul ut. Vi väntade där uppe tills att det kom ett par traktorer och sandade ordentligt  så att vi kunde rulla ner. det var värre för tradarna som fick det kämpigt att räta ut sig och komma igång.
Efter det flöt det på ganska bra.
Vi körde ut 2 poster i Birsta och passade på att luncha där. Vidare ut till Töva med resterande av det vi var dit med i går. När vi var på väg därifrån började det.
Chefen ringde och sa åt mig att strunta i hämtningen och komma tillbaks till kontoret. Där skulle vi flaka av fort som fan. Mer fick vi inte veta.
Det visade sig att Tomas hade fått ut den bil som bråkade med oss i tisdags från verkstaden på morgonen.
Nu hade samma fel kommit igen och han befann sig i Härnösand.
Det var bara för oss att stå på uppöver för att skifta bil med honom. Han skulle dessutom vidare upp till Bollstabruk för att lasta.
Väl framme flakade vi om, och skulle åka därifrån. Då kom inte Tomas ur fläcken. han hade råkat ut för samma sak som oss i går.
Det tog en halvtimma innan vi fick loss han och kunde rulla mot Volvo i Sundsvall. det tog en stund utan turbotryck, men det gick i alla fall.
Vi blev lite sena i dag, men det är av mindre betydelse eftersom vi gjorde helg i dag :-D

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej.

Hur är det?

Kram

2008-12-04 @ 20:37:22
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: soffie

va gött att ta helga redan idag verkar som du haft fullt upp idag,

må så gott

2008-12-04 @ 21:06:32
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: tess

hej hopp.... nu gör ja kvällen... //Tess

2008-12-04 @ 21:33:00
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0