Morrn på er.

Ja det blev ju en ganska trist avslutning på gårdagen. I alla fall för alla med ett klappande Timråhjärta.

Färjestad från Karlstad stog för motståndet i går, och det började ju ganska bra. Tom Wandell såg till att det blev 1-0 för Timrå. Men sen brakade det.
Förste en ytterst tveksam hakningsutvisning på en back, vete tusan om han ens var i närheten av situationen, och sen ytterligare en i båset bara 22 sekunder senare för puck out. Suck!
Och vad hände?
Jo, FBK kvitterade efter en halv minut eller så i fem mot tre. Sen, i det efterföljande fem mot fyra, tog dom också ledningen.
Ytterligare ett mål föll i perioden. Även det från FBK, när dom än en gån fick spela fem mot fyra.
Timrå har ett så uselt spel i numerärt underläge, att dom borde göra allt för att hålla sig därifrån.
Jag törs väl nästan säga att redan där var matchen förlorad.

I den andra perioden drog FBK på med gasen i botten och fick in två pystar till innan Challe Berglund tog Time Out för Timrå, 1 - 5 är ju ingen drömsits. Vid det här laget fick även Johan Backlund i Timrå-kassen nog och lämnade plats åt en taggad Magnus Åkerlund.
Backlund hade ingen bra dag mellan stolparna utan såg ganska sliten ut. Fan vet om det inte hade varit bättre om Challe satt Åkerlund på banan från start.
Time Outen tog skruv som det verkade, för sen blev det åka av. Timrå drog igång ett hejdundrans ofensivt spel, och plockade sakta men säkert in försprånget. Med drugt nio minuter kvar slog Tom Wandell in sitt andra mål för kvällen och ställningen var plötsligt 4 - 5. Bara ett måls underläge med andra ord.
Men tyvärr blev det inte mer. Istället kundeFBKs Mikael Johansson slå in 4 - 6 i öppen bur sedan Timrå tagit ut målvakten och lagets femte raka förlust var ett faktum.
Men bäva Skellefteå på måndag om Timrå kan behålla den intensitet och fart dom hade efter Time Outen i andra perioden. Då är det bäst att dom förbereder sig att åka hem med en förlust i bagaget.
Ytterligare en positiv sak är, att på tisdag ansluter Timrås artistlirare Petr Tenkrat från Tjeckien. Det är en härlig spelare med en ruskig speluppfattning och ett verkligt sinne för vart målet är.
Han har inlett säsongen med att spela i ett Tjeckiskt lag och där har det blivit 8 poäng på 10 matcher. Ganska hyfsat. :-)

I dag blir det till att stuva runt lite med prylarna som vi körde från brorsans förråd igår.