O´boy, vilket vackert...

...väder. Solen skiner i dag.

Japp. Tror inte att hösten kan vara bättre än den är idag.
En strålande sol över trädens alla färger. Helt fantastiskt!
Vi tänkte nog ge oss ut på en liten åktur och se oss om lite. Kanske hittar man nåt mysigt ställe för en liten familjeutflykt till helgen. :-)

Vad ska ni hitta på idag då?

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, ja det är lätt hänt. ;P



Jag hade då bara tänkt unna mig en riktig mysdag i soffan oavsett solsken eller regn. :)

2008-09-25 @ 09:19:54
URL: http://dittlivdinaord.blogg.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

JAAA!!! det är underbart väder=) jag njuter till fullo å vi som skall ha knallemarknad i helgen å massa skoj att göra =) underbart

2008-09-25 @ 09:26:27
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Lina

Ne jag tyckte det var en mycket bra idé. :)



Fogarna finns där men jag mår så mycket bättre sen hon började på heltid. Det kommer och går men nu börjar det trycka på neråt i stället så storken är nog inte allt för långt bort. :)

2008-09-25 @ 09:49:26
URL: http://dittlivdinaord.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ja usch, kan jag annat än att sucka? Skå hade hela första perioden och dom kom knappt ur egen zon, Christoffer lekte ärligt talat med dom. Sen i 2a tar orken slut för backarna och det går ut på en del av forwardserna. För fan, dom spelar i div 1! Dom ska orka mer än 1 period!! Det var inte kul att se, När dom väl kvitterat till 3-3 så får C världens slashing över klubban så den går av och det resulterar i en kontring till Väsby som gör 4-3, domaren sket i världens solklaraste slashing och det hade ju Väsby väldigt roligt åt. Och domaren fick höra kan jag lova, har aldrig sett C skrika så i båset och jag trodde ärligt att han skulle sparka sönder båset för fyfan vad han sparkade och skrek. Sen efter matchen åkte han fram till domaren, och vet du vad domaren sa?! "Ja jag vet att jag missade den, jag såg ju bara att din klubba låg på isen" C-"men hallå, du har 2 till domare på isen du kan fråga" Domaren -"Ja det har du rätt i, det kunde jag gjort, men det sket jag i" HALLÅ ELLER? man blir så sur! Och laget var himla sur på tränaren och hans uttagningar under matchen så nu ska dom gå ihop och få han sparkad.

2008-09-25 @ 10:32:52
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Malin

solen skiner här med, så härligt :)



sv: ja, gårdagen var ingen bra dag men nu känns det lite bättre iallafall..

2008-09-25 @ 12:12:48
URL: http://selmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0