Lugnet har infunnit sig...

...på Kungsvägen.
Tjejerna sover sött i sina sängar, även om kattskrället gör allt för att dom ska kliva upp igen. Hon är överlycklig att huset är fyllt med barn igen. Inte bara den där tråkiga som inte gör annat än äter och sover ;-)

Det blev ett kärt återseende på macken i Hörnefors och vi hann inte mer än komma in genom dörren så hade vi varsin tjej hängandes runt halsen.
Var inte långt till en tår eller två då kan jag lova.
Lillebror fick vara hemma med mormor och morfar, då han den senaste tiden visat en allt starkare motvilja till det här med att åka bil.
Blev förhör direkt där på macken om hur det var med Elliot. Om han vuxit, om han kryper än, om han är busig och en massa annat. När vi sen for så kom vi inte mer än ut på E4an så kom det första, "är vi inte framme snart?".
Just då kände jag att den här hemresan kanske skulle bli liiiite längre än vanligt ;-)
Nu gick det ju bra ändå, även om samma fråga upprepade sig ungefär varannan mil eller så. Men det får man ta om man lämnar lillebror hemma :-PKramkalaset fortsatte då vi kom till mormor och morfar och tjejerna hade fullt upp med att tävla om lillebrors uppmärksamhet.
Det märktes att dom saknat allt här hemma då dom sen vi kom hem har hunnit med att leka med varenda pinal i två omgångar och Ebba har haft Michael Jackson konsert i sitt rum. Med dans och allt.

Det är dock nåt som stör Ebbaälsklingen. Hon är inte riktigt sig själv och blev helt oförklarligt jätteledsen vid ett par tillfällen under kvällen.
Men det kan ju bara vara det här med att åka från pappa och hit i två veckor som gör det. Är väl inte helt lätt för lillstackarn.
Huvudsaken att dom är här nu och att vi ska ha två härliga veckor tillsammans allihop.

*****************************************************

Varje gång vi åker med tjejerna åt endera hållet, så blir jag alltid lika förvånad äver hur en del människor anser att säker och bra landsvägskörning ska utföras.

-Att ligga 15-20 km/h under gällande hastighetsgräns så att hela världens bilar hinner ikapp.

-Att pendla i hastighet från 10 över till 15-20 under och sen tillbaka igen, på samma hastighetssträcka.

-Att alltid använda bägge körfälten då det blir tvåfiligt på en 2+1 väg. För huvaligen om nån skulle kunna ta sig förbi och faktiskt hålla sig kring hastighetsgränsen.

-Att köra som fan där det är just 2-filigt, för att sedan ställa sig på hejdaren så fort det bli enkelfiligt och bygga upp en lagom kö bakom till nästa 2-filssträcka där man inte släpper förbi nån.

Vad är det för ide att man själv försöker köra ekonomiskt, med trygga avstånd till framförvarande och allt annat, då såna där sabbar allt hela tiden?


Kommentarer
Postat av: Elin Thejas Mamma + Lillasyster i Magen!

ja men absolut det lättar verkligen i mammahjärtat

barn är barn helt uunderbara

2012-03-04 @ 21:28:01
URL: http://thejasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0